Treniraj od kuće

Avgust 1, 2020

Redovan trening je osnovna potreba svih onih koji vode aktivniji životni stil. 

 Trenutno provodimo više vremena u kući nego inače, radi našeg zdravlja i bezbednosti svih nas, ali to ne znači da trebamo zapostaviti naše fizičke aktivnosti. Baš naprotiv! Danas, kvalitetan trening možemo odraditi i u prostoru našeg doma, što je i dosta lakše jer ne morate nigde žuriti i što sami sebi određujete vreme treninga. Još jedan plus je što vam je sve dostupno i što vam je kupatilo na dohvat ruke, zar ne?

 Za kvalitetan trening potrebna vam je dobra oprema koju danas možete poručiti putem web-a i da se dostavi na Vašu kućnu adresu. 

Predstavićemo Vam neke od osnovnih sprava za dobar trening kod kuće.

Pilates lopta

 Pilates lopta je odličan izbor ukoliko želite oblikovano telo i fine, elegantne mišiće. Sa njom možete raditi razne vežbe koje obuhvataju rad celog tela. Odlična je za smanjenje bolova u leđima, kao i za bolje držanje tela jer se može koristiti i kao stolica.

 

Ketlbel (zvono, girja)

 Ketlbel je čelična kugla sa drškom uz pomoć koje se vežanjem aktiviraju mišići celog tela, a povećava se izdržljivost i snaga. Njihova težina se kreće od 4kg, što je idealno za početnike, do 24kg, što je idealno za profesionalce. Sam trening sa ketlbelom troši veliki broj kalorija, pored toga što ćete se osećati snažnije, uspećete da popravite i svoje držanje. Redovnom i zdravom ishranom, uspećete da za kratko vreme dođete do očekivanih rezultata.

Fitnes set trake

 Ovaj set predstavlja idealan trening set za svakog. On se sastoji od lateks traka koje su odlične za trening snage i fleksibilnosti. 

Ostalo je samo da  izaberete muziku koja vas inspiriše i da uživate.

Micko Sport © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.